Огласот Багер-натоварувач JCB 3CX е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
багер-натоварувач JCB 3CX JCB 3CX 47.550 € Багер-натоварувач 2021 3100 м/ч Бразил, Desterro de Entre Rios
багер-натоварувач JCB 3CX JCB 3CX 57.390 € Багер-натоварувач 2023 3000 м/ч Бразил, Desterro de Entre Rios
багер-натоварувач JCB 3CX JCB 3CX 53.950 € Багер-натоварувач 2021 1900 м/ч Бразил, Desterro de Entre Rios
багер-натоварувач JCB 3CX JCB 3CX 54.110 € Багер-натоварувач 2020 2200 м/ч Бразил, Desterro de Entre Rios
багер-натоварувач JCB 3CX JCB 3CX 46.730 € Багер-натоварувач 2019 6250 м/ч Бразил, Desterro de Entre Rios
Марка:  JCB
Модел:  3CX
Тип:  багер-натоварувач
Година на производство:  2022
Локација:  Бразил Desterro de Entre Rios
Датум на објавување:  повеќе од 1 месец
Каталошки број на продавачот:  00211121
Мотор
Гориво:  дизел
Кабина
Клима уред: 
Состојба
Состојба:  половни
Дополнителни информации
Боја:  жолт