Ралник Caterpillar Skidder blade

PDF
ралник Caterpillar Skidder blade
ралник Caterpillar Skidder blade
ралник Caterpillar Skidder blade слика 2
ралник Caterpillar Skidder blade слика 3
ралник Caterpillar Skidder blade слика 4
ралник Caterpillar Skidder blade слика 5
ралник Caterpillar Skidder blade слика 6
ралник Caterpillar Skidder blade слика 7
ралник Caterpillar Skidder blade слика 8
ралник Caterpillar Skidder blade слика 9
ралник Caterpillar Skidder blade слика 10
ралник Caterpillar Skidder blade слика 11
ралник Caterpillar Skidder blade слика 12
ралник Caterpillar Skidder blade слика 13
ралник Caterpillar Skidder blade слика 14
Заинтересирани сте за огласот?
1/14
PDF
4.750 €
Нето цена
Контактирајте го продавачот
Марка:  Caterpillar
Модел:  Skidder blade
Тип:  ралник
Локација:  Холандија Deurne
Датум на објавување:  9.6.2024
Каталошки број на продавачот:  K06113
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Ралник Caterpillar Skidder blade

Англиски
Decking Blade GP to fit Caterpillar Wheel Skidder 525D/535D/545D/555D or similar machine, including hydraulic lift cylinders, Caterpillar part number 385-5005
Decking Blade GP to fit Caterpillar Wheel Skidder 525D/535D/545D/555D or similar machine, including hydraulic lift cylinders, Caterpillar part number 385-5005
Decking Blade GP to fit Caterpillar Wheel Skidder 525D/535D/545D/555D or similar machine, including hydraulic lift cylinders, Caterpillar part number 385-5005
Decking Blade GP to fit Caterpillar Wheel Skidder 525D/535D/545D/555D or similar machine, including hydraulic lift cylinders, Caterpillar part number 385-5005
Decking Blade GP to fit Caterpillar Wheel Skidder 525D/535D/545D/555D or similar machine, including hydraulic lift cylinders, Caterpillar part number 385-5005
Decking Blade GP to fit Caterpillar Wheel Skidder 525D/535D/545D/555D or similar machine, including hydraulic lift cylinders, Caterpillar part number 385-5005
Decking Blade GP to fit Caterpillar Wheel Skidder 525D/535D/545D/555D or similar machine, including hydraulic lift cylinders, Caterpillar part number 385-5005
Decking Blade GP to fit Caterpillar Wheel Skidder 525D/535D/545D/555D or similar machine, including hydraulic lift cylinders, Caterpillar part number 385-5005
Decking Blade GP to fit Caterpillar Wheel Skidder 525D/535D/545D/555D or similar machine, including hydraulic lift cylinders, Caterpillar part number 385-5005
Важно
Оваа понуда има само информативен карактер. Ве молиме побарајте попрецизни информации од продавачот.
Совети за купување
Совети за безбедност
Продавате техника или возила?
Може да го направите тоа со нас!

Слични огласи