Огласот Се продава дизел генератор Atlas Copco QAS40 на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
дизел генератор PTC 30 H1A PTC 30 H1A 60.000 € Дизел генератор 2000 2600 м/ч Обединето Кралство, Billingham
дизел генератор Hatz Hatz Silent Pack Hatz Hatz Silent Pack 4.123 € Дизел генератор 230/400 Обединето Кралство, Gloucestershire
дизел генератор KAWAKENKI 30 KAWAKENKI 30 цена на барање Дизел генератор Обединето Кралство, Newry
дизел генератор PRAMAC SX 2011 PRAMAC SX 2011 5.006 € Дизел генератор 2004 Обединето Кралство, Trillick, Omagh, County Tyrone
нови дизел генератор JCB G116QS Нови JCB G116QS цена на барање Дизел генератор 2019 10 м/ч Обединето Кралство, DN10 Doncaster The Rocket Site
дизел генератор Atlas Copco QAS40
Продадено
1/16
Цена:
— (аукција)
Марка Atlas Copco
Модел QAS40
Тип дизел генератор
Нето тежина 1041 кг
Локација Обединето Кралство Leeds
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Machineryline ID GY26794
Аукција 1
Датум на извршување 2021-09-15 10:00
Датум на завршување 2021-09-18 17:00
Состојба
Состојба половни
Опис
VIN 72120
Боја темно син
Дополнителни информации
Англиски
Atlas Copco QAS40 Containerised Generator
Bowser
Control Pan - 72120
Слични огласи
дизел генератор PTC 30 H1A PTC 30 H1A 60.000 € Дизел генератор 2000 2600 м/ч Обединето Кралство, Billingham
дизел генератор Hatz Hatz Silent Pack Hatz Hatz Silent Pack 4.123 € Дизел генератор 230/400 Обединето Кралство, Gloucestershire
дизел генератор KAWAKENKI 30 KAWAKENKI 30 цена на барање Дизел генератор Обединето Кралство, Newry
дизел генератор PRAMAC SX 2011 PRAMAC SX 2011 5.006 € Дизел генератор 2004 Обединето Кралство, Trillick, Omagh, County Tyrone
нови дизел генератор JCB G116QS Нови JCB G116QS цена на барање Дизел генератор 2019 10 м/ч Обединето Кралство, DN10 Doncaster The Rocket Site