Диференцијал ZF 4460 325 026 за натоварувач со тркала HANOMAG 44

PDF
диференцијал ZF 4460 325 026 за натоварувач со тркала HANOMAG 44
диференцијал ZF 4460 325 026 за натоварувач со тркала HANOMAG 44
диференцијал ZF 4460 325 026 за натоварувач со тркала HANOMAG 44 слика 2
диференцијал ZF 4460 325 026 за натоварувач со тркала HANOMAG 44 слика 3
диференцијал ZF 4460 325 026 за натоварувач со тркала HANOMAG 44 слика 4
диференцијал ZF 4460 325 026 за натоварувач со тркала HANOMAG 44 слика 5
диференцијал ZF 4460 325 026 за натоварувач со тркала HANOMAG 44 слика 6
Заинтересирани сте за огласот?
1/6
PDF
2.550 €
Контактирајте го продавачот
Тип:  диференцијал
Број на дел:  4460 325 026
Локација:  Романија Brasov
Датум на објавување:  9.6.2024
Machineryline ID:  LM23812
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Диференцијал ZF 4460 325 026 за натоварувач со тркала HANOMAG 44

Англиски
Differential with series on the crown : ZF 4460 325 026 9:37 51
From wheel loader Hanomag 44 .
Crown : 37 teeth .
Pinion : 9 teeth .
Diferential cu serie pe coroana ZF 4460 325 026 9:37 51
Provine de la un incarcator frontal Hanomag 44 .
Coroana : 37 dinti .
Pinionul : 9 dinti .
Важно
Оваа понуда има само информативен карактер. Ве молиме побарајте попрецизни информации од продавачот.
Совети за купување
Совети за безбедност
Продавате техника или возила?
Може да го направите тоа со нас!