FURUKAWA

Популарни модели специјални машини и индустриска опрема FURUKAWA

Последни огласи за продажба на возила FURUKAWA

хидраулична пумпа FURUKAWA 365 за натоварувач со тркала FURUKAWA 365
1
цена на барање
Хидраулична пумпа
Полска, Kojszówka
цена на барање
Машина за дупчење
Кина, Hefei
цена на барање
Машина за дупчење
Кина, Hefei
машина за дупчење FURUKAWA DCR20 машина за дупчење FURUKAWA DCR20 машина за дупчење FURUKAWA DCR20
3
цена на барање
Машина за дупчење
Кина, Hefei
цена на барање
Друга рударска опрема
Кина, Hefei
28.500 €
Багер за манипулација на материјали
Германија, Lemgo
8.500 € Без ДДВ
Хидрауличен чекан
Литванија, Šiauliai
6.250 € Без ДДВ
Хидрауличен чекан
Холандија, Bunschoten Spakenburg
цена на барање
Хидрауличен цилиндар
Холандија, Wouw
цена на барање
Хидрауличен цилиндар
Холандија, Wouw
пневматски вентил FURUKAWA 645 (E-1) за багер гасеничар FURUKAWA 645 пневматски вентил FURUKAWA 645 (E-1) за багер гасеничар FURUKAWA 645
2
цена на барање
Пневматски вентил
Полска, Kojszówka
пневматски вентил FURUKAWA 635E (E-2) за багер на тркала FURUKAWA W625E пневматски вентил FURUKAWA 635E (E-2) за багер на тркала FURUKAWA W625E пневматски вентил FURUKAWA 635E (E-2) за багер на тркала FURUKAWA W625E
3
цена на барање
Пневматски вентил
Полска, Kojszówka
разводник за палење FURUKAWA W735LS за багер FURUKAWA W735LS
1
цена на барање
Разводник за палење
Полска, Kojszówka
ротациски преносник FURUKAWA W630E за багер на тркала FURUKAWA W630E
1
цена на барање
Ротациски преносник
Полска, Kojszówka