Machineryline » Каталог » FIAT-HITACHI

FIAT-HITACHI

Популарни модели специјални машини и индустриска опрема FIAT-HITACHI

Последни огласи за продажба на возила FIAT-HITACHI

нови хидрауличен цилиндар за багер FIAT-HITACHI
1
цена на барање
Хидрауличен цилиндар
Холандија, Wouw
нови ладење на ладилникот на моторот за багер FIAT-HITACHI FH150-3 нови ладење на ладилникот на моторот за багер FIAT-HITACHI FH150-3
2
цена на барање
Ладење на ладилникот на моторот
Холандија, Wouw
хидрауличен цилиндар за натоварувач со тркала FIAT-HITACHI  W 170
1
цена на барање
Хидрауличен цилиндар
Италија, Bergamo
хидраулична пумпа FIAT-HITACHI HITACHI HPV145C W28C за багер FIAT-HITACHI FH300 хидраулична пумпа FIAT-HITACHI HITACHI HPV145C W28C за багер FIAT-HITACHI FH300 хидраулична пумпа FIAT-HITACHI HITACHI HPV145C W28C за багер FIAT-HITACHI FH300
3
цена на барање
Хидраулична пумпа
Холандија, Wouw
цена на барање
Натоварувач со тркала
Полска, Stalowa Wola
нови хидрауличен цилиндар FIAT-HITACHI IAT-HITACHI за багер FIAT-HITACHI
1
цена на барање
Хидрауличен цилиндар
Холандија, Wouw
нови хидрауличен цилиндар за багер FIAT-HITACHI
1
цена на барање
Хидрауличен цилиндар
Холандија, Wouw
нови хидрауличен цилиндар за багер FIAT-HITACHI E165W нови хидрауличен цилиндар за багер FIAT-HITACHI E165W
2
цена на барање
Хидрауличен цилиндар
Холандија, Wouw
аукција аукција
Натоварувач со тркала
Италија, Caorso (PC)
нови хидрауличен цилиндар за друга градежна машина FIAT-HITACHI нови хидрауличен цилиндар за друга градежна машина FIAT-HITACHI
2
цена на барање
Хидрауличен цилиндар
Холандија, Wouw