Machineryline » Помош » Профил
Профил
Сметка на Machineryline

Креирањето сметка на Machineryline ќе ви помогне поефикасно да комуницирате со веб-страницата.

Ако сте заинтересирани за купување возила или техника, можеби ќе ви бидат корисни нашите можности за управување со претплатата, зачувување огласи во омилени и споредување.

Ако продавате возила, сметката на Machineryline ќе ви даде пристап до следниве поволности: детална статистика за вашите објавени огласи, соодветно управување со барањата на корисниците, услуга за зголемување на ефикасноста на вашите огласи, информации за состојбата на вашата сметка и многу други нешта.

Како да се регистрира поединец на веб-страницата?
За да создадете сметка на поединец, изберете го најбезбедниот и најсигурниот начин - регистрација со OAuth (Facebook, Google, VKontakte и други) или со вашата адреса за е-пошта.
Како да го обновите пристапот до сметката?
Ако сте се регистрирале со користење на вашата адреса за е-пошта и сте ја заборавиле лозинката, вашиот пристап може да се обнови преку карактеристиката обнови лозинка".
Внимание! Влезете со користење OAuth (Facebook, Google, VKontakte и други) за да не го изгубите пристапот до вашата сметка.
Како да ја прегледате статистиката за огласите?
Статистиките за огласи се достапни во вашиот прифил: врска.
Како да ги сменам деталите за контакт (адреса за е-пошта, број на телефон и сл.)?
За да ги смените вашите детали за контакт, одете до табулаторот "Поставки" на вашиот профил и ажурирајте ги податоците.
Како да управувам со претплатата?
Може да додавате, отстранувате и менувате претплати на вашата Machineryline сметка, да ја смените френвенцијата на известувања или целосно да ги исклучите.
Не ги најдовте потребните информации? Слободно прашајте