Machineryline » ТОВ «ХЕЛМАКС ФОРКЛІФТ УКРАЇНА»

ТОВ «ХЕЛМАКС ФОРКЛІФТ УКРАЇНА»

За нас
Мапа
Контакти ТОВ «ХЕЛМАКС ФОРКЛІФТ УКРАЇНА»
Во продажба: 14 огласа
Продавач на Machineryline: 2 години
Телефонските броеви се проверени
Готь Олег
Готь Олег
Јазици: украински, руски
+380 63 849... Прикажи +380 63 849 5235
Власов Андрій
Власов Андрій
Јазици: украински, руски
+380 96 790... Прикажи +380 96 790 2445
Рак Юрій
Рак Юрій
Јазици: украински, руски
+380 63 820... Прикажи +380 63 820 1309
Прикажи се
Адреса
Украина, Лавовска област, 79000, Львів, вул. Генерала Курмановича, 9
Локално време на дилерот: 12:48 (EET)
Испрати порака
Проверете го телефонскиот број: тој треба да е во меѓународен формат и да го содржи кодот на државата.
captcha
Украина, Лавовска област, Львів, вул. Генерала Курмановича, 9