Вртлив прстен VARIOS 10221668V за багер Hitachi EX330LC-5, HITACHI EX350H-5, EX350K-5, EX350LCH-5

PDF
вртлив прстен VARIOS 10221668V за багер Hitachi EX330LC-5, HITACHI EX350H-5, EX350K-5, EX350LCH-5
вртлив прстен VARIOS 10221668V за багер Hitachi EX330LC-5, HITACHI EX350H-5, EX350K-5, EX350LCH-5
вртлив прстен VARIOS 10221668V за багер Hitachi EX330LC-5, HITACHI EX350H-5, EX350K-5, EX350LCH-5 слика 2
вртлив прстен VARIOS 10221668V за багер Hitachi EX330LC-5, HITACHI EX350H-5, EX350K-5, EX350LCH-5 слика 3
вртлив прстен VARIOS 10221668V за багер Hitachi EX330LC-5, HITACHI EX350H-5, EX350K-5, EX350LCH-5 слика 4
вртлив прстен VARIOS 10221668V за багер Hitachi EX330LC-5, HITACHI EX350H-5, EX350K-5, EX350LCH-5 слика 5
вртлив прстен VARIOS 10221668V за багер Hitachi EX330LC-5, HITACHI EX350H-5, EX350K-5, EX350LCH-5 слика 6
вртлив прстен VARIOS 10221668V за багер Hitachi EX330LC-5, HITACHI EX350H-5, EX350K-5, EX350LCH-5 слика 7
вртлив прстен VARIOS 10221668V за багер Hitachi EX330LC-5, HITACHI EX350H-5, EX350K-5, EX350LCH-5 слика 8
Заинтересирани сте за огласот?
1/8
PDF
Цена:
на барање
Побарајте цена
Контактирајте го продавачот
Тип:  вртлив прстен
Година на производство:  2020
Локација:  Мексико Chihuahua
Датум на објавување:  9.6.2024
Каталошки број на продавачот:  14691
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Вртлив прстен VARIOS 10221668V за багер Hitachi EX330LC-5, HITACHI EX350H-5, EX350K-5, EX350LCH-5

Шпански
marca: VARIOS
SPROKETS NUEVOS PARA LOS SIGUIENTES EQUIPOS: HITACHI EX330LC-5
HITACHI EX350H-5
EX350K-5
EX350LCH-5
EX350LCK-5
EX370-5
ZX250F
ZX270LC
ZX280LC
ZX280LCN
ZX330
ZX330LC
ZX350F
ZX370
ZX370LC
JOHN DEERE: 2554
270C-LC
330CLC
330LC
3554
Важно
Оваа понуда има само информативен карактер. Ве молиме побарајте попрецизни информации од продавачот.
Совети за купување
Совети за безбедност
Продавате техника или возила?
Може да го направите тоа со нас!