Огласот Возило со дигалка со корпа ISUZU е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
возило со дигалка со корпа NISSAN NISSAN 44.000 € Возило со дигалка со корпа 2016 48000 км Италија, Cuneo, Cuneo
возило со дигалка со корпа RENAULT RENAULT цена на барање Возило со дигалка со корпа 2014 168000 км Италија, Cuneo, Cuneo
возило со дигалка со корпа Socage DA320 Socage DA320 цена на барање Возило со дигалка со корпа 2015 30000 км Италија, Cuneo (CN)
возило со дигалка со корпа NISSAN NT400 NISSAN NT400 35.000 € Возило со дигалка со корпа 2016 Palfinger Италија, Osimo
возило со дигалка со корпа CTE ZED 20 CH CTE ZED 20 CH 29.800 € Возило со дигалка со корпа 2012 63000 км Италија, Nola (NA)
возило со дигалка со корпа ISUZU
Продадено
возило со дигалка со корпа ISUZU
возило со дигалка со корпа ISUZU слика 2
возило со дигалка со корпа ISUZU слика 3
возило со дигалка со корпа ISUZU слика 4
возило со дигалка со корпа ISUZU слика 5
возило со дигалка со корпа ISUZU слика 6
возило со дигалка со корпа ISUZU слика 7
возило со дигалка со корпа ISUZU слика 8
возило со дигалка со корпа ISUZU слика 9
возило со дигалка со корпа ISUZU слика 10
возило со дигалка со корпа ISUZU слика 11
1/11
Марка ISUZU
Тип возило со дигалка со корпа
Година на производство 2015
Работни часови 3878 м/ч
Висина на подигање 20 м
Локација Италија Pianiga VE
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Каталошки број на продавачот 2977
Опис
Марка на лифт Multitel
Модел PAGLIERO HX200EX
Состојба
Состојба половни

Дополнителни информации — Возило со дигалка со корпа ISUZU

Италијански
Piattaforma Autocarrata PAGLIERO HX200EX anno 2015