Нови вилушки LIEBHERR Komatsu / Volvo BM - Forks / Palletgabeln

PDF
PDF
Цена:
на барање
Побарајте цена
Контактирајте го продавачот
Марка LIEBHERR
Модел Komatsu / Volvo BM - Forks / Palletgabeln
Тип вилушки
Прва регистрација 2020-01-01
Локација Холандија Goor
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Каталошки број на продавачот A00012
Состојба
Состојба нов
Дополнителни информации
Англиски
Field of application: Construction
Please contact Sjoerd Overbeek (покажи контакти, покажи контакти, покажи контакти) for more information
Fits to following machines: Volvo / Liebherr / Komatsu
Transport dimensions (LxWxH): 0,125 x 0,05 x 1,5
Verwendungszweck: Bauwesen
Wenden Sie sich an Sjoerd Overbeek (покажи контакти, покажи контакти, покажи контакти), um weitere Informationen zu erhalten.
Passend für folgende Maschinen: Volvo / Liebherr / Komatsu
Transportabmessungen (L x B x H): 0,125 x 0,05 x 1,5
Anvendelsesområde: Konstruktion
Kontakt Sjoerd Overbeek (покажи контакти, покажи контакти, покажи контакти) for yderligere oplysninger
Ámbito de aplicación: Construcción
Póngase en contacto con Sjoerd Overbeek (покажи контакти, покажи контакти, покажи контакти) para obtener más información.
Se adapta a las máquinas siguientes: Volvo / Liebherr / Komatsu
Dimensiones de transporte (LaxAnxAl): 0,125 x 0,05 x 1,5
Domaine d'application: Construction
Veuillez contacter Sjoerd Overbeek (покажи контакти, покажи контакти, покажи контакти) pour plus d'informations
Adaptable aux machines suivantes: Volvo / Liebherr / Komatsu
Dimensions du volume de transport (L x l x H): 0,125 x 0,05 x 1,5
VOLVO BM 5-tons 1.500 mm

Palletvorken / Forks / Gabeln
Length: 125 x 50 x 1500

Fits to:
- VOLVO / LIEBHERR / KOMATSU etc.

= Meer informatie =

Toepassingsgebied: Bouw
Neem voor meer informatie contact op met Sjoerd Overbeek (покажи контакти, покажи контакти, покажи контакти)
Past op de volgende machines: Volvo / Liebherr / Komatsu
Afmetingen (LxBxH) (m): 0,125 x 0,05 x 1,5
Obszar zastosowania: Budownictwo
Aby uzyskać więcej informacji, należy skontaktować się z Sjoerd Overbeek (покажи контакти, покажи контакти, покажи контакти)
Область применения: Строительство
Свяжитесь с Sjoerd Overbeek (покажи контакти, покажи контакти, покажи контакти) для получения дополнительной информации
Важно
Оваа понуда има само информативен карактер. Ве молиме побарајте попрецизни информации од продавачот.
Совети за купување
Совети за безбедност
Продавате техника или возила?
Може да го направите тоа со нас!
Слични огласи