Огласот Вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
вибрационен валјак за земја BOMAG BW225 D-3 POLYGON BOMAG BW225 D-3 POLYGON 1 € Вибрационен валјак за земја 2004 5600 м/ч Грција, Drepano
вибрационен валјак за земја BOMAG BOMAG 59.900 € Вибрационен валјак за земја 2004 7800 м/ч Романија, LUGOJ
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 177AD·4 BOMAG BW 177AD·4 39.000 € Вибрационен валјак за земја 2006 2111 м/ч Шпанија, Móstoles
вибрационен валјак за земја BOMAG BW177 DH -4 BOMAG BW177 DH -4 цена на барање Вибрационен валјак за земја 12/2005 4215 м/ч Германија, Bochum
вибрационен валјак за земја BOMAG BW216 D-3 BOMAG BW216 D-3 44.500 € Вибрационен валјак за земја 2004 4600 м/ч Романија, Galați
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4
Продадено
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 2
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 3
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 4
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 5
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 6
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 7
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 8
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 9
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 10
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 11
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 12
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 13
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 14
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 15
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 16
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 17
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 18
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 19
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 20
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 21
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 22
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 23
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 24
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 25
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 26
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 27
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 28
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 29
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 30
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 31
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 32
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 33
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 34
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 35
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 36
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 37
вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4 слика 38
1/38
Марка BOMAG
Модел BW 219-DH4
Тип вибрационен валјак за земја
Година на производство 09/2005
Работни часови 5591 м/ч
Нето тежина 19200 кг
Локација Грција Polidendri
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Machineryline ID DQ26649
Опис
Ширина на валјак 2 мм
Работна брзина 13 км/ч
Вкупни димензии 6 м × 2.3 м × 3.02 м
Мотор
Марка Deutz BF6M2012C
Тип линиски
Сила 145 kW (197 кс)
Гориво дизел
Турбо
Број на цилиндри 6
Оски
Оски 2
Кабина
Хидрауличен серво управувач
Состојба
Состојба половни
Оригинална боја
Дополнителни информации
Боја жолт

Дополнителни информации — Вибрационен валјак за земја BOMAG BW 219-DH4

Англиски
Excellent condition with original working hours. Machine is free for inspection at any time.