Валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE

PDF
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 2
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 3
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 4
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 5
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 6
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 7
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 8
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 9
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 10
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 11
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 12
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 13
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 14
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 15
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 16
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 17
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 18
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 19
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 20
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 21
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 22
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 23
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 24
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 25
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 26
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 27
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 28
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 29
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 30
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 31
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 32
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 33
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 34
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 35
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 36
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 37
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 38
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 39
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 40
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 41
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 42
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 43
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 44
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 45
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 46
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 47
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 48
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 49
валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE слика 50
Заинтересирани сте за огласот?
1/50
PDF
12.400 €
Нето цена
Контактирајте го продавачот
Марка:  Bitelli
Модел:  BORA C 80 MACHINE SUISSE
Тип:  валјак за асфалт
Година на производство:  1990
Работни часови:  6700 м/ч
Нето тежина:  7600 кг
Локација:  Франција Neuville-Saint-Amand
Датум на објавување:  6.6.2024
Каталошки број на продавачот:  2058034
Опис
Вкупни димензии:  должина - 4.66 м, широчина - 2.52 м
Мотор
Марка:  Deutz F4L912 de 54.4 kW (73 ch)
Сила:  53.66 kW (73 кс)
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Валјак за асфалт Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE

Француски
Ce compacteur de la marque Bitelli est le modèle Bora C 80 de 1990
Diamètre bille : 1 M 30
Largeur bille : 1 M 75
Важно
Оваа понуда има само информативен карактер. Ве молиме побарајте попрецизни информации од продавачот.
Совети за купување
Совети за безбедност
Продавате техника или возила?
Може да го направите тоа со нас!

Слични огласи

BOMAG BW 213 D-2 19.900 € Валјак за асфалт 1991 6416 м/ч Франција, Neuville-Saint-Amand
Caterpillar CB-535B 16.900 € Валјак за асфалт 1995 9039 м/ч Франција, Neuville-Saint-Amand
BOMAG BW100AC 3.900 € Валјак за асфалт 1987 6995 м/ч Франција, Pinsaguel
Hamm DV6 K 13.370 € Валјак за асфалт 1991 6980 м/ч Полска, Nowy Sącz
Dynapac CC422C 20.900 € Валјак за асфалт 2004 7264 м/ч Франција, Neuville-Saint-Amand