Нови утоварна лопата R&M Bucket Cat 336

PDF
Заинтересирани сте за огласот?
Контактирајте го продавачот
Заинтересирани сте за огласот?
Контактирајте го продавачот
1/12
PDF
3.750 €
Нето цена
4.537,50 €
Бруто цена
Контактирајте го продавачот
Тип утоварна лопата
Година на производство 2018
Прва регистрација 2018-01-01
Локација Холандија Deurne
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Каталошки број на продавачот K04525AL
Состојба
Состојба нов
Дополнителни информации
Англиски
Ditch cleaning bucket with cutting edge to suit Cat 336/340 or similar size excavator, fits Cat TB linkage, bucket width 2.50 Mtr, pin diameter 100-80mm, stick width 441mm, pin centers 587mm, CE marked. Bucket is in as-new condition.

= More information =

Serial number: 12880
Ditch cleaning bucket with cutting edge to suit Cat 336/340 or similar size excavator, fits Cat TB linkage, bucket width 2.50 Mtr, pin diameter 100-80mm, stick width 441mm, pin centers 587mm, CE marked. Bucket is in as-new condition.

= Weitere Informationen =

Seriennummer: 12880
Serienummer: 12880
Ditch cleaning bucket with cutting edge to suit Cat 336/340 or similar size excavator, fits Cat TB linkage, bucket width 2.50 Mtr, pin diameter 100-80mm, stick width 441mm, pin centers 587mm, CE marked. Bucket is in as-new condition.

= Más información =

Número de serie: 12880
Ditch cleaning bucket with cutting edge to suit Cat 336/340 or similar size excavator, fits Cat TB linkage, bucket width 2.50 Mtr, pin diameter 100-80mm, stick width 441mm, pin centers 587mm, CE marked. Bucket is in as-new condition.

= Plus d'informations =

Numéro de série: 12880
Ditch cleaning bucket with cutting edge to suit Cat 336/340 or similar size excavator, fits Cat TB linkage, bucket width 2.50 Mtr, pin diameter 100-80mm, stick width 441mm, pin centers 587mm, CE marked. Bucket is in as-new condition
Ditch cleaning bucket with cutting edge to suit Cat 336/340 or similar size excavator, fits Cat TB linkage, bucket width 2.50 Mtr, pin diameter 100-80mm, stick width 441mm, pin centers 587mm, CE marked. Bucket is in as-new condition.

= Meer informatie =

Serienummer: 12880
Ditch cleaning bucket with cutting edge to suit Cat 336/340 or similar size excavator, fits Cat TB linkage, bucket width 2.50 Mtr, pin diameter 100-80mm, stick width 441mm, pin centers 587mm, CE marked. Bucket is in as-new condition.

= Więcej informacji =

Numer serii: 12880
Ditch cleaning bucket with cutting edge to suit Cat 336/340 or similar size excavator, fits Cat TB linkage, bucket width 2.50 Mtr, pin diameter 100-80mm, stick width 441mm, pin centers 587mm, CE marked. Bucket is in as-new condition
Ditch cleaning bucket with cutting edge to suit Cat 336/340 or similar size excavator, fits Cat TB linkage, bucket width 2.50 Mtr, pin diameter 100-80mm, stick width 441mm, pin centers 587mm, CE marked. Bucket is in as-new condition.

= Дополнительная информация =

Серийный номер: 12880
Важно
Оваа понуда има само информативен карактер. Ве молиме побарајте попрецизни информации од продавачот.
Совети за купување
Совети за безбедност
Продавате техника или возила?
Може да го направите тоа со нас!
Слични огласи