Утоварна лопата Caterpillar 336 Bucket

PDF
утоварна лопата Caterpillar 336 Bucket
утоварна лопата Caterpillar 336 Bucket
утоварна лопата Caterpillar 336 Bucket слика 2
утоварна лопата Caterpillar 336 Bucket слика 3
утоварна лопата Caterpillar 336 Bucket слика 4
утоварна лопата Caterpillar 336 Bucket слика 5
утоварна лопата Caterpillar 336 Bucket слика 6
утоварна лопата Caterpillar 336 Bucket слика 7
утоварна лопата Caterpillar 336 Bucket слика 8
утоварна лопата Caterpillar 336 Bucket слика 9
утоварна лопата Caterpillar 336 Bucket слика 10
утоварна лопата Caterpillar 336 Bucket слика 11
Заинтересирани сте за огласот?
1/11
PDF
Цена:
на барање
Побарајте цена
Контактирајте го продавачот
Марка:  Caterpillar
Модел:  336 Bucket
Тип:  утоварна лопата
Нето тежина:  1705 кг
Локација:  Холандија Deurne
Датум на објавување:  9.6.2024
Каталошки број на продавачот:  K06180
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Утоварна лопата Caterpillar 336 Bucket

Англиски
Original Caterpillar bucket with teeth to fit Cat 325 till Cat 340 excavator, width 1.85 Mtr, capacity 2.36 M3, Cat DB linkage family, 100/90mm pins, stick width 385mm, pin centers 500mm, Cat Advansys 110 tips, weight 1.705 Kg, including pins. Cat part number 528-4610 / 528-4687

= More information =

Year of manufacture: 2022
Serial number: 680
Original Caterpillar bucket with teeth to fit Cat 325 till Cat 340 excavator, width 1.85 Mtr, capacity 2.36 M3, Cat DB linkage family, 100/90mm pins, stick width 385mm, pin centers 500mm, Cat Advansys 110 tips, weight 1.705 Kg, including pins. Cat part number 528-4610 / 528-4687

= Weitere Informationen =

Baujahr: 2022
Seriennummer: 680
Produktionsår: 2022
Serienummer: 680
Original Caterpillar bucket with teeth to fit Cat 325 till Cat 340 excavator, width 1.85 Mtr, capacity 2.36 M3, Cat DB linkage family, 100/90mm pins, stick width 385mm, pin centers 500mm, Cat Advansys 110 tips, weight 1.705 Kg, including pins. Cat part number 528-4610 / 528-4687

= Más información =

Año de fabricación: 2022
Número de serie: 680
Original Caterpillar bucket with teeth to fit Cat 325 till Cat 340 excavator, width 1.85 Mtr, capacity 2.36 M3, Cat DB linkage family, 100/90mm pins, stick width 385mm, pin centers 500mm, Cat Advansys 110 tips, weight 1.705 Kg, including pins. Cat part number 528-4610 / 528-4687

= Plus d'informations =

Année de construction: 2022
Numéro de série: 680
Original Caterpillar bucket with teeth to fit Cat 325 till Cat 340 excavator, width 1.85 Mtr, capacity 2.36 M3, Cat DB linkage family, 100/90mm pins, stick width 385mm, pin centers 500mm, Cat Advansys 110 tips, weight 1.705 Kg, including pins. Cat part number 528-4610 / 528-4687
Original Caterpillar bucket with teeth to fit Cat 325 till Cat 340 excavator, width 1.85 Mtr, capacity 2.36 M3, Cat DB linkage family, 100/90mm pins, stick width 385mm, pin centers 500mm, Cat Advansys 110 tips, weight 1.705 Kg, including pins. Cat part number 528-4610 / 528-4687

= Meer informatie =

Bouwjaar: 2022
Serienummer: 680
Original Caterpillar bucket with teeth to fit Cat 325 till Cat 340 excavator, width 1.85 Mtr, capacity 2.36 M3, Cat DB linkage family, 100/90mm pins, stick width 385mm, pin centers 500mm, Cat Advansys 110 tips, weight 1.705 Kg, including pins. Cat part number 528-4610 / 528-4687

= Więcej informacji =

Rok produkcji: 2022
Numer serii: 680
Original Caterpillar bucket with teeth to fit Cat 325 till Cat 340 excavator, width 1.85 Mtr, capacity 2.36 M3, Cat DB linkage family, 100/90mm pins, stick width 385mm, pin centers 500mm, Cat Advansys 110 tips, weight 1.705 Kg, including pins. Cat part number 528-4610 / 528-4687

= Mais informações =

Ano de fabrico: 2022
Número de série: 680
Original Caterpillar bucket with teeth to fit Cat 325 till Cat 340 excavator, width 1.85 Mtr, capacity 2.36 M3, Cat DB linkage family, 100/90mm pins, stick width 385mm, pin centers 500mm, Cat Advansys 110 tips, weight 1.705 Kg, including pins. Cat part number 528-4610 / 528-4687

= Дополнительная информация =

Год выпуска: 2022
Серийный номер: 680
Важно
Оваа понуда има само информативен карактер. Ве молиме побарајте попрецизни информации од продавачот.
Совети за купување
Совети за безбедност
Продавате техника или возила?
Може да го направите тоа со нас!

Слични огласи

Caterpillar 930 Bucket цена на барање Утоварна лопата 1305 кг Холандија, Deurne