Огласот Телескопска дигалка Omme 1550 EBZX е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
телескопска дигалка Omme 3000RBD (HYBRID) Omme 3000RBD (HYBRID) 22.500 € Телескопска дигалка 2008 4000 м/ч Литванија, Kužiai
телескопска дигалка Omme 2900EBZ Omme 2900EBZ 24.950 € Телескопска дигалка 2008 200 кг Холандија, ES Eindhoven
телескопска дигалка Aichi SP21AJ Aichi SP21AJ 17.900 € Телескопска дигалка 10/2007 2500 м/ч Полска, Myszęcin
телескопска дигалка Haulotte HA32PX Haulotte HA32PX 41.500 € Телескопска дигалка 2008 4080 м/ч Полска, Jabłonna
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX
Продадено
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 2
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 3
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 4
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 5
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 6
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 7
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 8
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 9
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 10
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 11
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 12
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 13
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 14
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 15
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 16
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 17
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 18
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 19
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 20
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 21
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 22
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 23
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 24
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 25
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 26
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 27
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 28
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 29
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 30
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 31
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 32
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 33
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 34
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 35
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 36
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 37
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 38
телескопска дигалка Omme 1550 EBZX слика 39
1/39
Марка Omme
Модел 1550 EBZX
Тип телескопска дигалка
Година на производство 2008
Носивост 200 кг
Нето тежина 2100 кг
Висина на подигање 13.35 м
Локација Полска Łosice
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Machineryline ID LB36155
Можност за лизинг
Опис
Работна висина на подигање 15.35 м
Вкупни димензии 6.8 м × 1.6 м × 2 м
Каросерија
Кутија за алат
Мотор
Гориво електро
Оски
Оски 1
Состојба
Состојба половни
Прво лакирање
Оригинална боја
Дополнителни информации
Боја црвен

Дополнителни информации — Телескопска дигалка Omme 1550 EBZX

Полски
Mamy do sprzedania podnośnik - przyczepkę marki OMME . Maszyna we wrzesniu sprowadzona z Holandii. Aktualny przegląd holenderski wazny do czrwca 2024, nowe opony, w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualny. Zasilana 220v lub na baterie 4 x 6V. Aktualnie zarejestrowana w UDT, ubezpieczona OC, gotowa do pracy. Więcej zdjęć i informacji na WhatsAPP: +48601452483