ATS Norway AS
ATS Norway AS
Во продажба: 524 огласа
4 години на пазарот
Адресата е проверена
Телефонските броеви се проверени
Во продажба: 524 огласа
Продавач на Machineryline: 4 години
Огласот Приколка со растурач на песок NC Strøvogn е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
приколка со растурач на песок NC Strøvogn
Продадено
1/9
4.985 €
Нето цена
Тип приколка со растурач на песок
Година на производство 2011
Локација Норвешка HEIMDAL
Датум на објавување јан 08, 2022
Каталошки број на продавачот 11009
Оски
Оски 1
Состојба
Состојба половни
Дополнителни информации
Англиски
Beskrivelse
Strøvogn med forsterket bakaksel
Hydraulisk lokk
Leveringsklar
This ad may contain incorrect information