Огласот Пловен багер Caterpillar dia 200 mm Julon Rohren pipes tubes е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
пловен багер Beyer E3LS Beyer E3LS цена на барање Пловен багер 03/2008 13500 м/ч Белгија, ANTWERPEN
пловен багер DREDGGER DREDGGER цена на барање Пловен багер Белгија, ANTWERPEN
пловен багер Riedinger Riedinger цена на барање Пловен багер 08/1972 20 м Белгија, ANTWERPEN
пловен багер Caterpillar 320C Caterpillar 320C 58.800 US$ Пловен багер 06/2005 5000 м/ч Кина, Shanghai
пловен багер Caterpillar dia 200 mm Julon Rohren pipes tubes
Продадено
пловен багер Caterpillar dia 200 mm Julon Rohren pipes tubes
пловен багер Caterpillar dia 200 mm Julon Rohren pipes tubes слика 2
пловен багер Caterpillar dia 200 mm Julon Rohren pipes tubes слика 3
пловен багер Caterpillar dia 200 mm Julon Rohren pipes tubes слика 4
пловен багер Caterpillar dia 200 mm Julon Rohren pipes tubes слика 5
пловен багер Caterpillar dia 200 mm Julon Rohren pipes tubes слика 6
пловен багер Caterpillar dia 200 mm Julon Rohren pipes tubes слика 7
пловен багер Caterpillar dia 200 mm Julon Rohren pipes tubes слика 8
пловен багер Caterpillar dia 200 mm Julon Rohren pipes tubes слика 9
пловен багер Caterpillar dia 200 mm Julon Rohren pipes tubes слика 10
пловен багер Caterpillar dia 200 mm Julon Rohren pipes tubes слика 11
пловен багер Caterpillar dia 200 mm Julon Rohren pipes tubes слика 12
пловен багер Caterpillar dia 200 mm Julon Rohren pipes tubes слика 13
пловен багер Caterpillar dia 200 mm Julon Rohren pipes tubes слика 14
пловен багер Caterpillar dia 200 mm Julon Rohren pipes tubes слика 15
1/15
Марка Caterpillar
Модел dia 200 mm Julon Rohren pipes tubes
Тип пловен багер
Година на производство 2010
Локација Белгија Grote-Brogel (Peer)
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Machineryline ID PZ29583
Опис
Вкупни димензии должина - 6 м
Состојба
Состојба половни

Дополнителни информации — Пловен багер Caterpillar dia 200 mm Julon Rohren pipes tubes

Холандски
JULON Rohren, diameter 200 mm, lange 6 meter (sind +/- 800 stunden gebraucht)
- 38 x set (1 rohre + 2 schwimmponton + 2 Rvs constructionen) (sehn bild 554)
- 38 x set / preis 400,- euro = 15.200,- euro
- 32 weisse rohren x 210 euro / stuck = 6.720,- euro
- 25 schwimmpontonen x 70 euro / stuck = 1.750,- euro

Dieses gesämtangebot kost 23.670,-euro – 10 % konto = 21.303,- euro
JULON Rohren, diameter 200 mm, lange 6 meter (sind +/- 800 stunden gebraucht)
- 38 x set (1 rohre + 2 schwimmponton + 2 Rvs constructionen) (sehn bild 554)
- 38 x set / preis 400,- euro = 15.200,- euro
- 32 weisse rohren x 210 euro / stuck = 6.720,- euro
- 25 schwimmpontonen x 70 euro / stuck = 1.750,- euro