Огласот Ножична платформа Haulotte Compact 12 - V35195 е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
ножична платформа Haulotte Compact 10 Haulotte Compact 10 4.500 € Ножична платформа 2007 939 м/ч Белгија, Lontzen
ножична платформа Haulotte Compact 10 Haulotte Compact 10 4.500 € Ножична платформа 2008 903 м/ч Белгија, Lontzen
ножична платформа Haulotte Compact 12 Haulotte Compact 12 4.900 € Ножична платформа 2007 3433 м/ч Белгија, Lontzen
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V35195
Продадено
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V35195
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V35195 слика 2
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V35195 слика 3
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V35195 слика 4
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V35195 слика 5
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V35195 слика 6
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V35195 слика 7
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V35195 слика 8
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V35195 слика 9
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V35195 слика 10
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V35195 слика 11
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V35195 слика 12
1/12
Марка:  Haulotte
Модел:  Compact 12 - V35195
Тип:  ножична платформа
Година на производство:  2006
Работни часови:  999 м/ч
Нето тежина:  2630 кг
Висина на подигање:  10 м
Локација:  Белгија Waregem
Датум на објавување:  9.6.2024
Machineryline ID:  ZX40499
Опис
Работна висина на подигање:  12 м
Вкупни димензии:  2.46 м × 1.2 м × 2.38 м
Мотор
Гориво:  електро
Состојба
Состојба:  половни