Огласот Ножична платформа Haulotte Compact 12 - V28923 е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V28923
Продадено
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V28923
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V28923 слика 2
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V28923 слика 3
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V28923 слика 4
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V28923 слика 5
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V28923 слика 6
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V28923 слика 7
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V28923 слика 8
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V28923 слика 9
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V28923 слика 10
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V28923 слика 11
ножична платформа Haulotte Compact 12 - V28923 слика 12
1/12
Марка:  Haulotte
Модел:  Compact 12 - V28923
Тип:  ножична платформа
Година на производство:  2020
Работни часови:  59 м/ч
Нето тежина:  2470 кг
Висина на подигање:  9.98 м
Локација:  Белгија Waregem
Датум на објавување:  9.6.2024
Machineryline ID:  XX40499
Опис
Работна висина на подигање:  11.98 м
Вкупни димензии:  2.49 м × 1.2 м × 2.39 м
Мотор
Гориво:  електро
Состојба
Состојба:  половни