Огласот Ножична платформа Haulotte Compact 12 - F25761 е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
ножична платформа Haulotte Compact 12 - F25761
Продадено
ножична платформа Haulotte Compact 12 - F25761
ножична платформа Haulotte Compact 12 - F25761 слика 2
ножична платформа Haulotte Compact 12 - F25761 слика 3
ножична платформа Haulotte Compact 12 - F25761 слика 4
ножична платформа Haulotte Compact 12 - F25761 слика 5
ножична платформа Haulotte Compact 12 - F25761 слика 6
ножична платформа Haulotte Compact 12 - F25761 слика 7
1/7
Марка:  Haulotte
Модел:  Compact 12 - F25761
Тип:  ножична платформа
Година на производство:  2019
Работни часови:  319 м/ч
Нето тежина:  2470 кг
Висина на подигање:  10 м
Локација:  Белгија Waregem
Датум на објавување:  9.6.2024
Machineryline ID:  AY40499
Опис
Работна висина на подигање:  12 м
Вкупни димензии:  2.46 м × 1.2 м × 2.38 м
Мотор
Гориво:  електро
Состојба
Состојба:  половни