Огласот Натоварувач со тркала Volvo L120F е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
натоварувач со тркала Volvo L60F Volvo L60F 33.000 € Натоварувач со тркала 2009 Полска, Lubartów
натоварувач со тркала Volvo L30B PRO Volvo L30B PRO 26.510 € Натоварувач со тркала 2008 6300 м/ч Полска, K/Kielc
натоварувач со тркала Volvo L45F-TP Volvo L45F-TP цена на барање Натоварувач со тркала 2010 6416 м/ч Полска, Wielogłowy
натоварувач со тркала Volvo L150E Volvo L150E 29.000 € Натоварувач со тркала 2005 Полска, Lubartów
натоварувач со тркала Volvo L120F
Продадено
натоварувач со тркала Volvo L120F
натоварувач со тркала Volvo L120F слика 2
натоварувач со тркала Volvo L120F слика 3
натоварувач со тркала Volvo L120F слика 4
натоварувач со тркала Volvo L120F слика 5
натоварувач со тркала Volvo L120F слика 6
натоварувач со тркала Volvo L120F слика 7
натоварувач со тркала Volvo L120F слика 8
натоварувач со тркала Volvo L120F слика 9
натоварувач со тркала Volvo L120F слика 10
1/10
Марка:  Volvo
Модел:  L120F
Тип:  натоварувач со тркала
Година на производство:  2010
Локација:  Полска Lubartów
Датум на објавување:  11.6.2024
Machineryline ID:  XZ40466
Состојба
Состојба:  половни