Огласот Натоварувач со тркала MULTIONE 7 2. K е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
натоварувач со тркала WEYCOR AR320 Cab WEYCOR AR320 Cab цена на барање Натоварувач со тркала 2021 654 м/ч Данска, Skive
натоварувач со тркала KOMATSU WA70M-8EO KOMATSU WA70M-8EO цена на барање Натоварувач со тркала 2020 720 м/ч Данска, Skive
натоварувач со тркала JST 5.150m3 GG 3.5Z JST 5.150m3 GG 3.5Z 14.735 € Натоварувач со тркала 2022 Данска, Lintrup
натоварувач со тркала LIEBHERR L506 LIEBHERR L506 цена на барање Натоварувач со тркала 2020 975 м/ч Данска, Skive
натоварувач со тркала MULTIONE 7 2. K
Продадено
натоварувач со тркала MULTIONE 7 2. K
натоварувач со тркала MULTIONE 7 2. K слика 2
натоварувач со тркала MULTIONE 7 2. K слика 3
натоварувач со тркала MULTIONE 7 2. K слика 4
натоварувач со тркала MULTIONE 7 2. K слика 5
натоварувач со тркала MULTIONE 7 2. K слика 6
1/6
Марка MULTIONE
Модел 7 2. K
Тип натоварувач со тркала
Година на производство 2022
Работни часови 101 м/ч
Нето тежина 1610 кг
Локација Данска Skive
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Каталошки број на продавачот 000120369
Опис
Вкупни димензии 2.69 м × 1.07 м × 2.02 м
Мотор
Марка Kubota D1305
Сила 18.39 kW (25.02 кс)
Гориво дизел
Број на цилиндри 3
Состојба
Состојба половни

Дополнителни информации — Натоварувач со тркала MULTIONE 7 2. K

Англиски
Attached equipment, loading/telescopic arm: Loder bucket without teeth
Attached equipment, forks: Pallet forks
Counterweight