Огласот Натоварувач со тркала Komatsu WA320-5 е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
натоварувач со тркала Komatsu WA90-5 Komatsu WA90-5 21.980 € Натоварувач со тркала 2007 11250 м/ч Полска, Garzew
натоварувач со тркала Komatsu WA380 Komatsu WA380 22.670 € Натоварувач со тркала 2006 Полска, Gdańsk
натоварувач со тркала Komatsu WA100M Komatsu WA100M 32.370 € Натоварувач со тркала 2007 3500 кг Полска, Bolechowice
натоварувач со тркала Komatsu WA 470 Komatsu WA 470 32.160 € Натоварувач со тркала 2007 15000 м/ч Полска, Mogilno
натоварувач со тркала Komatsu WA320 Komatsu WA320 27.000 € Натоварувач со тркала 2006 15700 м/ч Полска, Kraszew
натоварувач со тркала Komatsu WA320-5
Продадено
натоварувач со тркала Komatsu WA320-5
натоварувач со тркала Komatsu WA320-5 слика 2
натоварувач со тркала Komatsu WA320-5 слика 3
натоварувач со тркала Komatsu WA320-5 слика 4
натоварувач со тркала Komatsu WA320-5 слика 5
натоварувач со тркала Komatsu WA320-5 слика 6
натоварувач со тркала Komatsu WA320-5 слика 7
натоварувач со тркала Komatsu WA320-5 слика 8
натоварувач со тркала Komatsu WA320-5 слика 9
натоварувач со тркала Komatsu WA320-5 слика 10
1/10
Марка:  Komatsu
Модел:  WA320-5
Тип:  натоварувач со тркала
Година на производство:  2007
Локација:  Полска Lubartów
Датум на објавување:  19.6.2024
Machineryline ID:  TZ40243
Состојба
Состојба:  половни