Огласот Мини багер KATO 55V 4 е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
мини багер ATLAS AC60B ATLAS AC60B 38.100 € Мини багер 2018 869 м/ч Франција, Paris
мини багер HITACHI ZX26U-5A HITACHI ZX26U-5A 28.200 € Мини багер 2017 314 м/ч Франција, Neuville-Saint-Amand
мини багер VOLVO EC18D VOLVO EC18D 23.000 € Мини багер 2017 50 м/ч Франција, Neuville-Saint-Amand
мини багер DOOSAN DX 85 R DOOSAN DX 85 R 65.000 € Мини багер 2019 1300 м/ч Франција, CATZ
мини багер KATO 55V 4
Продадено
1/16
39.900 €
Нето цена
Марка KATO
Модел 55V 4
Тип мини багер
Година на производство 2018
Работни часови 835 м/ч
Нето тежина 5255 кг
Локација Франција Neuville-Saint-Amand
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Каталошки број на продавачот 3056255
Опис
Вкупни димензии 5.37 м × 2 м × 2.6 м
Кабина
Авто радио
Состојба
Состојба половни
Дополнителни информации
VIN WY010
Боја жолт
Дополнителни информации
Француски
Cette mini pelle de la marque Kato est le modèle HD55V4 de 2018
Longueur : 5 M 37
Hauteur : 2 M 60
Poids : 5255 Kg
Largeur chenilles : 400 MM
Profondeur de dragage : 3 M 59
Moteur Kubota V2403-M-DI-EU35
Force d'arrachement : 3160 kgf
Rayon mini de rotation : 2 M 42
835 heures d'utilisations
Прикажи цел коментар