Огласот Мешалка за бетон Mercedes-Benz Actros 3541 8x4 Putzmeister 26m е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
мешалка за бетон Mercedes-Benz Actros 3541 8x4 Putzmeister 26m
Продадено
мешалка за бетон Mercedes-Benz Actros 3541 8x4 Putzmeister 26m
мешалка за бетон Mercedes-Benz Actros 3541 8x4 Putzmeister 26m слика 2
мешалка за бетон Mercedes-Benz Actros 3541 8x4 Putzmeister 26m слика 3
мешалка за бетон Mercedes-Benz Actros 3541 8x4 Putzmeister 26m слика 4
мешалка за бетон Mercedes-Benz Actros 3541 8x4 Putzmeister 26m слика 5
мешалка за бетон Mercedes-Benz Actros 3541 8x4 Putzmeister 26m слика 6
мешалка за бетон Mercedes-Benz Actros 3541 8x4 Putzmeister 26m слика 7
мешалка за бетон Mercedes-Benz Actros 3541 8x4 Putzmeister 26m слика 8
мешалка за бетон Mercedes-Benz Actros 3541 8x4 Putzmeister 26m слика 9
мешалка за бетон Mercedes-Benz Actros 3541 8x4 Putzmeister 26m слика 10
мешалка за бетон Mercedes-Benz Actros 3541 8x4 Putzmeister 26m слика 11
мешалка за бетон Mercedes-Benz Actros 3541 8x4 Putzmeister 26m слика 12
мешалка за бетон Mercedes-Benz Actros 3541 8x4 Putzmeister 26m слика 13
мешалка за бетон Mercedes-Benz Actros 3541 8x4 Putzmeister 26m слика 14
мешалка за бетон Mercedes-Benz Actros 3541 8x4 Putzmeister 26m слика 15
мешалка за бетон Mercedes-Benz Actros 3541 8x4 Putzmeister 26m слика 16
мешалка за бетон Mercedes-Benz Actros 3541 8x4 Putzmeister 26m слика 17
мешалка за бетон Mercedes-Benz Actros 3541 8x4 Putzmeister 26m слика 18
мешалка за бетон Mercedes-Benz Actros 3541 8x4 Putzmeister 26m слика 19
мешалка за бетон Mercedes-Benz Actros 3541 8x4 Putzmeister 26m слика 20
мешалка за бетон Mercedes-Benz Actros 3541 8x4 Putzmeister 26m слика 21
мешалка за бетон Mercedes-Benz Actros 3541 8x4 Putzmeister 26m слика 22
1/22
Марка Mercedes-Benz
Модел Actros 3541 8x4 Putzmeister 26m
Тип мешалка за бетон
Година на производство 11/2005
Прва регистрација 2005-11-11
Работни часови 5205 м/ч
Локација Литванија Vilnius
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Каталошки број на продавачот 69345
Мотор
Марка Mercedes Benz
Сила 301 kW (410 кс)
Гориво дизел
Турбо
Евро Euro 4
Оски
Оски 4
Сопирачки
Интрадер
Ретардер
Кабина
Авто греач Webasto
Состојба
Состојба половни
Дополнителни информации
Боја бел, металик