Машина за дупчење Mait BR165

PDF
машина за дупчење Mait BR165
машина за дупчење Mait BR165
машина за дупчење Mait BR165 слика 2
машина за дупчење Mait BR165 слика 3
машина за дупчење Mait BR165 слика 4
машина за дупчење Mait BR165 слика 5
машина за дупчење Mait BR165 слика 6
машина за дупчење Mait BR165 слика 7
машина за дупчење Mait BR165 слика 8
машина за дупчење Mait BR165 слика 9
машина за дупчење Mait BR165 слика 10
машина за дупчење Mait BR165 слика 11
машина за дупчење Mait BR165 слика 12
машина за дупчење Mait BR165 слика 13
машина за дупчење Mait BR165 слика 14
машина за дупчење Mait BR165 слика 15
машина за дупчење Mait BR165 слика 16
машина за дупчење Mait BR165 слика 17
машина за дупчење Mait BR165 слика 18
машина за дупчење Mait BR165 слика 19
машина за дупчење Mait BR165 слика 20
машина за дупчење Mait BR165 слика 21
машина за дупчење Mait BR165 слика 22
машина за дупчење Mait BR165 слика 23
машина за дупчење Mait BR165 слика 24
машина за дупчење Mait BR165 слика 25
машина за дупчење Mait BR165 слика 26
машина за дупчење Mait BR165 слика 27
машина за дупчење Mait BR165 слика 28
машина за дупчење Mait BR165 слика 29
машина за дупчење Mait BR165 слика 30
машина за дупчење Mait BR165 слика 31
машина за дупчење Mait BR165 слика 32
машина за дупчење Mait BR165 слика 33
машина за дупчење Mait BR165 слика 34
машина за дупчење Mait BR165 слика 35
машина за дупчење Mait BR165 слика 36
машина за дупчење Mait BR165 слика 37
машина за дупчење Mait BR165 слика 38
машина за дупчење Mait BR165 слика 39
машина за дупчење Mait BR165 слика 40
машина за дупчење Mait BR165 слика 41
машина за дупчење Mait BR165 слика 42
машина за дупчење Mait BR165 слика 43
машина за дупчење Mait BR165 слика 44
машина за дупчење Mait BR165 слика 45
машина за дупчење Mait BR165 слика 46
машина за дупчење Mait BR165 слика 47
Заинтересирани сте за огласот?
1/47
PDF
Цена:
на барање
Побарајте цена
Контактирајте го продавачот
Марка:  Mait
Модел:  BR165
Тип:  машина за дупчење
Година на производство:  2022
Работни часови:  250 м/ч
Локација:  Израел Ramat Hasharon
Датум на објавување:  9.6.2024
Каталошки број на продавачот:  K03
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Машина за дупчење Mait BR165

Англиски
around 290 hours, Max. Torque : 170KNw, Max. Diameter: 1,600mm, Max. Depth: 45-58m, "CE" & "EPA" Certified, "Like New" Condition & Appearance

= More information =

Serial number: 1EJ0390
Важно
Оваа понуда има само информативен карактер. Ве молиме побарајте попрецизни информации од продавачот.
Совети за купување
Совети за безбедност
Продавате техника или возила?
Може да го направите тоа со нас!

Слични огласи

Comacchio MC15P цена на барање Машина за дупчење 2021 700 м/ч Израел, Ramat Hasharon
Geax EK110 цена на барање Машина за дупчење 2022 1500 м/ч Израел, Ramat Hasharon
Soilmec SR65 цена на барање Машина за дупчење 2022 Израел, Ramat Hasharon
Sunward SWDM160S цена на барање Машина за дупчење 2021 Израел, Ramat Hasharon
Mait HR160 цена на барање Машина за дупчење 1996 Израел, Ramat Hasharon
Sunward SWDH102S цена на барање Машина за дупчење 2021 2800 м/ч Израел, Ramat Hasharon