ATS Norway AS
ATS Norway AS
Во продажба: 800 огласа
6 години на Machineryline
7 години на пазарот
Адресата е проверена
Телефонските броеви се проверени
Во продажба: 800 огласа
6 години на Machineryline
7 години на пазарот
Огласот Машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Atlas Copco D9-01 46.590 € Машина за дупчење 2010 Норвешка, HEIMDAL
машина за дупчење Atlas Copco D3 Atlas Copco D3 30.080 € Машина за дупчење 2008 9800 м/ч Норвешка, HEIMDAL
машина за дупчење AMV 21SGBC-CC AMV 21SGBC-CC 44.280 € Машина за дупчење 2010 18785 м/ч Норвешка, HEIMDAL
машина за дупчење Comacchio MC 800-S Comacchio MC 800-S 46.950 € Машина за дупчење 2009 10500 м/ч Норвешка, HEIMDAL
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig
Продадено
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 2
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 3
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 4
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 5
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 6
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 7
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 8
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 9
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 10
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 11
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 12
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 13
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 14
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 15
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 16
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 17
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 18
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 19
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 20
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 21
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 22
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 23
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 24
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 25
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 26
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 27
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 28
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 29
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 30
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 31
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 32
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 33
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 34
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 35
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 36
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 37
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 38
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 39
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 40
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 41
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 42
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 43
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 44
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 45
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 46
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 47
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 48
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 49
машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig слика 50
1/50
Марка:  Atlas Copco
Модел:  D9-01 Drill Rig
Тип:  машина за дупчење
Година на производство:  2010
Нето тежина:  15200 кг
Локација:  Норвешка HEIMDAL
Датум на објавување:  9.6.2024
Каталошки број на продавачот:  17418
Опис
Вкупни димензии:  широчина - 2.5 м
Дополнителна опрема
Централно подмачкување: 
Состојба
Состојба:  половни

Дополнителни информации — Машина за дупчење Atlas Copco D9-01 Drill Rig

Англиски
Drilling hours: Approx. 5000
Total width: Approx. 250 cm
running hours: Approx. 10,643
Undercarriage (see pictures)
Vacuum cleaner
Winch
Services taken by owner
Ready for delivery
Atlas Copco Drilling rig from 2010
About. 5,000 drilling hours and 10,600 engine hours
Services are taken by owner
The rig has a small oil leak
Ready for delivery