Огласот Компактор WACKER WDH 86/110 Vibrationswalze е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
компактор RAMMAX RW 700 RAMMAX RW 700 700 € Компактор 1990 1589 м/ч Германија, Niederfullbach bei Coburg
компактор RAMMAX RW 1402 RAMMAX RW 1402 1.450 € Компактор 1987 259 м/ч Германија, Niederfullbach bei Coburg
компактор RAMMAX RW 1402 RAMMAX RW 1402 900 € Компактор 1989 1531 м/ч Германија, Niederfullbach bei Coburg
компактор RAMMAX RW 1402 RAMMAX RW 1402 1.400 € Компактор 1985 231 м/ч Германија, Niederfullbach bei Coburg
компактор WACKER WDH 86/110 Vibrationswalze
Продадено
1/8
1.400 €
Нето цена
1.624 €
Бруто цена
Марка WACKER
Модел WDH 86/110 Vibrationswalze
Тип компактор
Година на производство 1992
Нето тежина 1280 кг
Локација Германија Saarlouis
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Каталошки број на продавачот 19V026
Состојба
Состојба половни
Дополнителни информации
Боја жолт
Дополнителни информации
Германски
Wacker WDH 86/110
Vibrationswalze
Gewicht 1.280 Kg
Internenummer: 19V026