Огласот Камион-мешалка Stetter на шасија Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 Manual е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
камион-мешалка Stetter на шасија Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 Manual
Продадено
камион-мешалка Stetter на шасија Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 Manual
камион-мешалка Stetter на шасија Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 Manual слика 2
камион-мешалка Stetter на шасија Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 Manual слика 3
камион-мешалка Stetter на шасија Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 Manual слика 4
камион-мешалка Stetter на шасија Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 Manual слика 5
камион-мешалка Stetter на шасија Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 Manual слика 6
камион-мешалка Stetter на шасија Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 Manual слика 7
камион-мешалка Stetter на шасија Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 Manual слика 8
камион-мешалка Stetter на шасија Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 Manual слика 9
камион-мешалка Stetter на шасија Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 Manual слика 10
камион-мешалка Stetter на шасија Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 Manual слика 11
камион-мешалка Stetter на шасија Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 Manual слика 12
камион-мешалка Stetter на шасија Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 Manual слика 13
камион-мешалка Stetter на шасија Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 Manual слика 14
камион-мешалка Stetter на шасија Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 Manual слика 15
камион-мешалка Stetter на шасија Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 Manual слика 16
камион-мешалка Stetter на шасија Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 Manual слика 17
камион-мешалка Stetter на шасија Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 Manual слика 18
камион-мешалка Stetter на шасија Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 Manual слика 19
камион-мешалка Stetter на шасија Mercedes-Benz Actros 3241 8x4 Manual слика 20
1/20
Марка Mercedes-Benz
Модел Actros 3241 8x4 Manual
Тип камион-мешалка
Година на производство 2006
Километража 564000 км
Локација Естонија Padise
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Machineryline ID FR34187
Опис
Марка на мешалка за бетон Stetter
Мотор
Тип V-облик
Сила 301 kW (410 кс)
Гориво дизел
Евро Euro 4
Менувачи
Тип рачен
Оски
Оски 4
Оскина конфигурација 8x4
Суспензија пружина/пружина
Состојба
Состојба половни