Огласот Нови фабрика за бетон Promax STATIONARY Concrete Batching Plant PROMAX S130-TWN (130m3/h) е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
нови фабрика за бетон Promax STATIONARY Concrete Batching Plant PROMAX S130-TWN (130m3/h)
Продадено
нови фабрика за бетон Promax STATIONARY Concrete Batching Plant PROMAX S130-TWN (130m3/h)
нови фабрика за бетон Promax STATIONARY Concrete Batching Plant PROMAX S130-TWN (130m3/h) слика 2
нови фабрика за бетон Promax STATIONARY Concrete Batching Plant PROMAX S130-TWN (130m3/h) слика 3
нови фабрика за бетон Promax STATIONARY Concrete Batching Plant PROMAX S130-TWN (130m3/h) слика 4
нови фабрика за бетон Promax STATIONARY Concrete Batching Plant PROMAX S130-TWN (130m3/h) слика 5
нови фабрика за бетон Promax STATIONARY Concrete Batching Plant PROMAX S130-TWN (130m3/h) слика 6
нови фабрика за бетон Promax STATIONARY Concrete Batching Plant PROMAX S130-TWN (130m3/h) слика 7
нови фабрика за бетон Promax STATIONARY Concrete Batching Plant PROMAX S130-TWN (130m3/h) слика 8
нови фабрика за бетон Promax STATIONARY Concrete Batching Plant PROMAX S130-TWN (130m3/h) слика 9
нови фабрика за бетон Promax STATIONARY Concrete Batching Plant PROMAX S130-TWN (130m3/h) слика 10
нови фабрика за бетон Promax STATIONARY Concrete Batching Plant PROMAX S130-TWN (130m3/h) слика 11
нови фабрика за бетон Promax STATIONARY Concrete Batching Plant PROMAX S130-TWN (130m3/h) слика 12
1/12
Марка:  Promax
Модел:  STATIONARY Concrete Batching Plant PROMAX S130-TWN (130m3/h)
Тип:  фабрика за бетон
Година на производство:  2023
Локација:  Турција ANKARA
Датум на објавување:  повеќе од 1 месец
Machineryline ID:  ZA29156
Состојба
Состојба:  нов
Дополнителни информации
Боја:  син

Дополнителни информации — Нови фабрика за бетон Promax STATIONARY Concrete Batching Plant PROMAX S130-TWN (130m3/h)

Англиски
Plant Type : STATIONARY Concrete Batching Plant with TWIN SHAFT MIXER
Plant Capacity: 130m³/ hour freshly compressed concrete
Mixer Capacity: 4500/3000 lt (3m³ Compressed Concrete)
Central Lubrication System Brand : ILC (made in Italy)
Control System: Full automatic pc - plc – printer.
Electronical equipment : Siemens
Other equipment & accessories : Italian
Unlimited users & Remote access
The installation and startup of the plant is under our responsibility.
7/24 SERVICES.
Exporting more than 900 Concrete Batching Plants to more than 85 Countries.
* HIGHLY EFFICIENT AND DUPLICATE PRODUCTION
* EASY MAINTENANCE
* SUITABLE TO WORK UNDER HARD CONDITIONS
* ABLE TO PRODUCE RCC CONCRET