Огласот Булдожер NEW HOLLAND D180 LGP е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
булдожер NEW HOLLAND D180 NEW HOLLAND D180 цена на барање Булдожер 2008 7089 м/ч Украина, Остриця
булдожер NEW HOLLAND NEW HOLLAND цена на барање Булдожер 05/2008 7100 м/ч Украина, Чернівці
булдожер NEW HOLLAND D 180 NEW HOLLAND D 180 цена на барање Булдожер 2008 Украина, Чернівці
булдожер NEW HOLLAND D180 LGP
Продадено
булдожер NEW HOLLAND D180 LGP
булдожер NEW HOLLAND D180 LGP слика 2
булдожер NEW HOLLAND D180 LGP слика 3
булдожер NEW HOLLAND D180 LGP слика 4
булдожер NEW HOLLAND D180 LGP слика 5
булдожер NEW HOLLAND D180 LGP слика 6
1/6
Марка NEW HOLLAND
Модел D180 LGP
Тип булдожер
Година на производство 2006
Работни часови 6892 м/ч
Нето тежина 22730 кг
Локација Франција Acy
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Machineryline ID XT32727
Состојба
Состојба половни

Дополнителни информации — Булдожер NEW HOLLAND D180 LGP

Француски
Tires Chain Info: Train de chaînes : 1000 heures
Ripper: 3 dents
Bulldozer NEW HOLLAND D180LGP avec Ripper
22730 kg
6892 heures d origine
Lame poussoir
Ripper 3 dents
Train de chaînes : 1000 heures
Très bon état de fonctionnement
Bulldozer NEW HOLLAND D180 LGP with Ripper
22730 kg
Year : 2006
6892 original hours
Ripper 3 teeths
Very good operating condition
New Undercarriage : 1000 hours
Right Blade