Огласот Багер-натоварувач Fermec 860 е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
багер-натоварувач JCB 3CX JCB 3CX 22.500 € Багер-натоварувач 2002 Полска, Lubartów
багер-натоварувач JCB 3CX JCB 3CX 22.100 € Багер-натоварувач 2000 Полска, Jordanow
багер-натоварувач JCB 3CX JCB 3CX 23.800 € Багер-натоварувач 2002 Полска, Lubartów
багер-натоварувач Fermec 860
Продадено
багер-натоварувач Fermec 860
багер-натоварувач Fermec 860 слика 2
багер-натоварувач Fermec 860 слика 3
багер-натоварувач Fermec 860 слика 4
багер-натоварувач Fermec 860 слика 5
багер-натоварувач Fermec 860 слика 6
багер-натоварувач Fermec 860 слика 7
багер-натоварувач Fermec 860 слика 8
багер-натоварувач Fermec 860 слика 9
багер-натоварувач Fermec 860 слика 10
багер-натоварувач Fermec 860 слика 11
1/11
Марка:  Fermec
Модел:  860
Тип:  багер-натоварувач
Година на производство:  2000
Локација:  Полска Lubartów
Датум на објавување:  19.6.2024
Machineryline ID:  RN40167
Состојба
Состојба:  половни