Огласот Багер на тркала Samsung SE 130 W-2 е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
багер на тркала Atlas 1704 Atlas 1704 18.990 € Багер на тркала 01/1994 7100 м/ч Германија, Fürstenstein
багер на тркала Zeppelin ZM 15 VAH Zeppelin ZM 15 VAH 16.700 € Багер на тркала 1993 8789 м/ч Германија, Ilmenau
багер на тркала Samsung SE 130 W-2
Продадено
багер на тркала Samsung SE 130 W-2
багер на тркала Samsung SE 130 W-2 слика 2
багер на тркала Samsung SE 130 W-2 слика 3
багер на тркала Samsung SE 130 W-2 слика 4
багер на тркала Samsung SE 130 W-2 слика 5
багер на тркала Samsung SE 130 W-2 слика 6
багер на тркала Samsung SE 130 W-2 слика 7
багер на тркала Samsung SE 130 W-2 слика 8
багер на тркала Samsung SE 130 W-2 слика 9
багер на тркала Samsung SE 130 W-2 слика 10
1/10
Марка Samsung
Модел SE 130 W-2
Тип багер на тркала
Година на производство 1995
Работни часови 8560 м/ч
Локација Германија Lemgo
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Каталошки број на продавачот # E-1422
Кабина
Клима уред
Дополнителна опрема
Лопата
Хидраулика за хидрочекан
Систем за брза замена
Состојба
Состојба половни

Дополнителни информации — Багер на тркала Samsung SE 130 W-2

Англиски
CE
Twin tires
Rear blade
Machine in good condition