Огласот Багер гасеничар JCB JS 130 е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
багер гасеничар JCB JS 160 LC JCB JS 160 LC 12.860 € Багер гасеничар 1998 Обединето Кралство, Trillick, Omagh, County Tyrone
багер гасеничар HITACHI EX 120-3 HITACHI EX 120-3 12.860 € Багер гасеничар 1996 Обединето Кралство, Trillick, Omagh, County Tyrone
багер гасеничар HITACHI EX 120-2 HITACHI EX 120-2 10.650 € Багер гасеничар 1993 Обединето Кралство, Trillick, Omagh, County Tyrone
багер гасеничар HITACHI EX 120-3 HITACHI EX 120-3 11.670 € Багер гасеничар 1997 Обединето Кралство, Trillick, Omagh, County Tyrone
багер гасеничар HITACHI Ex150-1 HITACHI Ex150-1 8.675 € Багер гасеничар 1994 Обединето Кралство, Trillick, Omagh, County Tyrone
багер гасеничар JCB JS 130
Продадено
1/11
12.560 €
10.500 GBP
Марка JCB
Модел JS 130
Тип багер гасеничар
Година на производство 1994
Локација Обединето Кралство Trillick, Omagh, County Tyrone
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Machineryline ID NT27312
Состојба
Состојба половни
Дополнителни информации
Англиски
JCB JS 130 Good going machine in good working condition with good tracks
pumps and Isuzu engine
Shipping can be arranged