Огласот Багер гасеничар CAT 325BLN е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
багер гасеничар CAT 320BL CAT 320BL 34.000 € Багер гасеничар 1998 Полска, Lubartów
багер гасеничар CAT 320 BL CAT 320 BL 32.999 € Багер гасеничар 2002 Полска, Przodkowo
багер гасеничар Caterpillar 320BL Caterpillar 320BL 31.500 € Багер гасеничар 2000 Полска, Lubartów
багер гасеничар Daewoo SL290LCV Daewoo SL290LCV 19.000 € Багер гасеничар 2000 Полска, Lubartów
багер гасеничар Caterpillar 317 Caterpillar 317 17.000 € Багер гасеничар 1998 Полска, Lubartów
багер гасеничар CAT 325BLN
Продадено
багер гасеничар CAT 325BLN
багер гасеничар CAT 325BLN слика 2
багер гасеничар CAT 325BLN слика 3
багер гасеничар CAT 325BLN слика 4
багер гасеничар CAT 325BLN слика 5
багер гасеничар CAT 325BLN слика 6
багер гасеничар CAT 325BLN слика 7
багер гасеничар CAT 325BLN слика 8
1/8
Марка:  CAT
Модел:  325BLN
Тип:  багер гасеничар
Година на производство:  1999
Локација:  Полска Lubartów
Датум на објавување:  17.6.2024
Machineryline ID:  BY40485
Состојба
Состојба:  половни