Огласот Автодигалка LIEBHERR LTM 1070-1 е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
автодигалка LIEBHERR LTM 1100-2 LIEBHERR LTM 1100-2 цена на барање Автодигалка 2002 100000 кг Италија, San Giorgio di Mantova (MN)
автодигалка LIEBHERR LTM 1130-5.1 LIEBHERR LTM 1130-5.1 цена на барање Автодигалка 2012 9400 м/ч Италија, San Giorgio di Mantova (MN)
автодигалка LIEBHERR LTM 1200-5.1 LIEBHERR LTM 1200-5.1 цена на барање Автодигалка 2009 28200 км Италија, San Giorgio di Mantova (MN)
автодигалка GROVE GMK 3050 GROVE GMK 3050 цена на барање Автодигалка 1998 265 kW Италија, TRIESTE
автодигалка MARCHETTI TRIO MG 12.28 MARCHETTI TRIO MG 12.28 цена на барање Автодигалка 1998 12000 кг Италија, San Paolo BS
автодигалка LIEBHERR LTM 1070-1
Продадено
1/5
Цена:
на барање
Марка LIEBHERR
Модел LTM 1070-1
Тип автодигалка
Година на производство 1998
Локација Италија San Giorgio di Mantova (MN)
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Machineryline ID GG26360
Оски
Оски 4
Состојба
Состојба половни
Опис
Боја портокалов
Дополнителни информации
Италијански
Doppio argano
N. 1 Runner
Ricontrollato
Ottime condizioni
Per ulteriori informazioni
La preghiamo di contattarci
Слични огласи
автодигалка LIEBHERR LTM 1100-2 LIEBHERR LTM 1100-2 цена на барање Автодигалка 2002 100000 кг Италија, San Giorgio di Mantova (MN)
автодигалка LIEBHERR LTM 1130-5.1 LIEBHERR LTM 1130-5.1 цена на барање Автодигалка 2012 9400 м/ч Италија, San Giorgio di Mantova (MN)
автодигалка LIEBHERR LTM 1200-5.1 LIEBHERR LTM 1200-5.1 цена на барање Автодигалка 2009 28200 км Италија, San Giorgio di Mantova (MN)
автодигалка GROVE GMK 3050 GROVE GMK 3050 цена на барање Автодигалка 1998 265 kW Италија, TRIESTE
автодигалка MARCHETTI TRIO MG 12.28 MARCHETTI TRIO MG 12.28 цена на барање Автодигалка 1998 12000 кг Италија, San Paolo BS