Огласот Асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800 е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800 VÖGELE Super 1800 цена на барање Асфалт павер гасеничар 1997 12000 м/ч Турција, Ankara
асфалт павер гасеничар VÖGELE SB300 TP2 VÖGELE SB300 TP2 цена на барање Асфалт павер гасеничар 1999 Германија, Metten
асфалт павер гасеничар VÖGELE SUPERBOY Typ 6.90 VÖGELE SUPERBOY Typ 6.90 цена на барање Асфалт павер гасеничар 1998 1823 м/ч Германија, Konz
асфалт павер гасеничар VÖGELE SB 250 TP1 VÖGELE SB 250 TP1 цена на барање Асфалт павер гасеничар 2001 Германија, Konz
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800
Продадено
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800 слика 2
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800 слика 3
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800 слика 4
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800 слика 5
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800 слика 6
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800 слика 7
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800 слика 8
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800 слика 9
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800 слика 10
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800 слика 11
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800 слика 12
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800 слика 13
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800 слика 14
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800 слика 15
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800 слика 16
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800 слика 17
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800 слика 18
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800 слика 19
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800 слика 20
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800 слика 21
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800 слика 22
1/22
Марка VÖGELE
Модел Super 1800
Тип асфалт павер гасеничар
Година на производство 02/1999
Прва регистрација 1999-04-05
Нето тежина 19000 кг
Локација Турција BÜYÜKÇEKMECE/ İSTANBUL
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Machineryline ID UK31956
Опис
Максимална дебелина на полагање 6000 мм
Ширина на полагање 6000 мм
Работна брзина 3 км/ч
Мотор
Марка Deutz-Fahr
Број на цилиндри 6
Оски
Ширина на стаза 300 мм
Гумени гасеници
Состојба
Состојба половни

Дополнителни информации — Асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800

Турски
Çok temiz iki adet Makina