Огласот Асфалт павер гасеничар VÖGELE MT3000-2 OFFSET е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1900-3 VÖGELE Super 1900-3 цена на барање Асфалт павер гасеничар 2014 10952 м/ч Турција, Ankara
асфалт павер гасеничар CATERPILLAR PM 620 CATERPILLAR PM 620 цена на барање Асфалт павер гасеничар 2017 3500 м/ч Турција, Ankara
асфалт павер гасеничар VÖGELE Super 1800 VÖGELE Super 1800 цена на барање Асфалт павер гасеничар 1997 12000 м/ч Турција, Ankara
асфалт павер гасеничар VÖGELE MT3000-2 OFFSET
Продадено
асфалт павер гасеничар VÖGELE MT3000-2 OFFSET
асфалт павер гасеничар VÖGELE MT3000-2 OFFSET слика 2
асфалт павер гасеничар VÖGELE MT3000-2 OFFSET слика 3
асфалт павер гасеничар VÖGELE MT3000-2 OFFSET слика 4
асфалт павер гасеничар VÖGELE MT3000-2 OFFSET слика 5
асфалт павер гасеничар VÖGELE MT3000-2 OFFSET слика 6
асфалт павер гасеничар VÖGELE MT3000-2 OFFSET слика 7
асфалт павер гасеничар VÖGELE MT3000-2 OFFSET слика 8
асфалт павер гасеничар VÖGELE MT3000-2 OFFSET слика 9
асфалт павер гасеничар VÖGELE MT3000-2 OFFSET слика 10
асфалт павер гасеничар VÖGELE MT3000-2 OFFSET слика 11
асфалт павер гасеничар VÖGELE MT3000-2 OFFSET слика 12
асфалт павер гасеничар VÖGELE MT3000-2 OFFSET слика 13
1/13
Марка VÖGELE
Модел MT3000-2 OFFSET
Тип асфалт павер гасеничар
Година на производство 2017
Локација Турција Ankara
Датум на објавување мај 07, 2023
Machineryline ID EY21118
Состојба
Состојба половни
Оригинална боја
Дополнителни информации
Боја зелен

Дополнителни информации — Асфалт павер гасеничар VÖGELE MT3000-2 OFFSET

Англиски
VOGELE MT 3000-2 OFFSET, 2017 MODEL, BRAND NEW
UNUSED