Огласот Амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő
Продадено
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 2
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 3
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 4
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 5
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 6
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 7
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 8
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 9
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 10
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 11
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 12
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 13
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 14
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 15
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 16
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 17
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 18
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 19
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 20
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 21
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 22
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 23
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 24
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 25
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 26
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 27
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 28
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 29
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 30
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 31
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 32
амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő слика 33
1/33
Марка VOLKSWAGEN
Модел Transporter T6 2.0 PTDi Mentő
Тип амбулантно возило
Година на производство 2018
Километража 231573 км
Нето тежина 2475 кг
Вкупна тежина 2800 кг
Локација Унгарија Budapest
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Каталошки број на продавачот LT0160
Мотор
Сила 110 кс (81 kW)
Гориво дизел
Зафатнина 1968 cм³
Менувачи
Тип автоматски
Кабина
Хидрауличен серво управувач
Воздушно перниче
Патен компјутер
Клима уред
Навигација
Авто радио CD
Круз контрола (темпомат)
Електрично подигање на стакла
Ретровизори со електрично прилагодување
Централна брава
Помошни фарови
Фарови за магла
Состојба
Состојба половни
Дополнителни информации
Боја бел

Дополнителни информации — Амбулантно возило VOLKSWAGEN Transporter T6 2.0 PTDi Mentő

Унгарски
Azonosító: LT0160 - Azonnal elvihető -
1 db betegágy