Огласот Амбулантно возило IVECO Daily 50C17 Mentőautó е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
амбулантно возило IVECO Daily 50C17 Mentőautó
Продадено
амбулантно возило IVECO Daily 50C17 Mentőautó
амбулантно возило IVECO Daily 50C17 Mentőautó слика 2
амбулантно возило IVECO Daily 50C17 Mentőautó слика 3
амбулантно возило IVECO Daily 50C17 Mentőautó слика 4
амбулантно возило IVECO Daily 50C17 Mentőautó слика 5
амбулантно возило IVECO Daily 50C17 Mentőautó слика 6
амбулантно возило IVECO Daily 50C17 Mentőautó слика 7
амбулантно возило IVECO Daily 50C17 Mentőautó слика 8
амбулантно возило IVECO Daily 50C17 Mentőautó слика 9
амбулантно возило IVECO Daily 50C17 Mentőautó слика 10
амбулантно возило IVECO Daily 50C17 Mentőautó слика 11
амбулантно возило IVECO Daily 50C17 Mentőautó слика 12
амбулантно возило IVECO Daily 50C17 Mentőautó слика 13
амбулантно возило IVECO Daily 50C17 Mentőautó слика 14
амбулантно возило IVECO Daily 50C17 Mentőautó слика 15
амбулантно возило IVECO Daily 50C17 Mentőautó слика 16
амбулантно возило IVECO Daily 50C17 Mentőautó слика 17
1/17
Марка IVECO
Модел Daily 50C17 Mentőautó
Тип амбулантно возило
Година на производство 2012
Километража 342000 км
Седишта 7
Носивост 1740 кг
Вкупна тежина 5200 кг
Локација Унгарија Budapest
Датум на објавување мај 15, 2023
Каталошки број на продавачот SW012
Мотор
Сила 170 кс (125 kW)
Гориво дизел
Зафатнина 2998 cм³
Менувачи
Тип автоматски
Оски
Оскина конфигурација 4x2
Кабина
Авто радио CD
Електрично подигање на стакла
Состојба
Состојба половни
Дополнителни информации
Боја жолт

Дополнителни информации — Амбулантно возило IVECO Daily 50C17 Mentőautó

Унгарски
Azonosító: SW012 - Rendelhető -