Огласот Се продава материјал за патишта Pipelife 315 на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
75ТЦ 75ТЦ аукција Материјал за патишта 2023 Австралија, Brisbane
AGT-75TC AGT-75TC аукција Материјал за патишта 2023 Австралија, Brisbane
AGT-75TC AGT-75TC аукција Материјал за патишта 2023 Австралија, Brisbane
Производител Pipelife
Модел 315
Година на производство 2021
Локација Шведска Falun
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Каталошки број на продавачот 180963
Аукција 1
Датум на завршување 2023-12-13 08:37
Опис
Вкупни димензии 1.2 м × 0.8 м × 0.5 м