Euro Auctions GB
Euro Auctions GB
Во продажба: 6503 огласа
6 години на Machineryline
Адресата е проверена
Телефонските броеви се проверени
Во продажба: 6503 огласа
6 години на Machineryline

Се продава хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX на аукција

PDF
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 2
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 3
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 4
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 5
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 6
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 7
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 8
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 9
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 10
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 11
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 12
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 13
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 14
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 15
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 16
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 17
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 18
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 19
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 20
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 21
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 22
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 23
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 24
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 25
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 26
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 27
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 28
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 29
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 30
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 31
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 32
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 33
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 34
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 35
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 36
хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX слика 37
Заинтересирани сте за огласот?
1/37
PDF
Цена:
— (аукција)
оди на аукција
Побарајте цена
Контактирајте го продавачот
Марка:  Haulotte
Модел:  H18SX
Нето тежина:  7300 кг
Локација:  Обединето Кралство Leeds
Датум на објавување:  6.6.2024
Machineryline ID:  LM40468
Аукција:  1
Датум на извршување:  2024-06-12 10:00
Датум на завршување:  2024-06-15 22:00
Состојба
Состојба:  половни
Дополнителни информации
VIN:  CD111502

Дополнителни информации — Хидраулична зглобна платформа Haulotte H18SX

Англиски
Haulotte H18SX 4x4 Diesel Scissor Lift
Access Platform - CD111502
Важно
Оваа понуда има само информативен карактер. Ве молиме побарајте попрецизни информации од продавачот.
Совети за купување
Совети за безбедност
Продавате техника или возила?
Може да го направите тоа со нас!

Слични огласи

Haulotte HA16PXNT аукција Хидраулична зглобна платформа Обединето Кралство, Leeds
Haulotte HA20PX аукција Хидраулична зглобна платформа Обединето Кралство, Leeds
Haulotte HA20PX аукција Хидраулична зглобна платформа Обединето Кралство, Leeds
Haulotte HA16PXNT аукција Хидраулична зглобна платформа Обединето Кралство, Leeds
Haulotte Star 10-1 аукција Хидраулична зглобна платформа 2015 Обединето Кралство, Leeds
Haulotte COMPACT14 аукција Хидраулична зглобна платформа 2014 Обединето Кралство, Leeds