Огласот Се продава дрвна суровина XPS300 на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
Локација Шведска Karlstad
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Каталошки број на продавачот 1586117
Аукција 1
Датум на завршување 2023-09-28 12:34
Опис
Вкупни димензии должина - 2.4 м, широчина - 0.6 м
Дрвни суровини
Резултати од пребарување: 236 огласа
Прикажи
Претплати се