Огласот Се продава дрвна суровина Plm 40 various wooden planks/beams на аукција е продаден и не е вклучен во пребарувањето!
Слични огласи
дрвна суровина Plm 40 various wooden planks/beams
Продадено
дрвна суровина Plm 40 various wooden planks/beams
дрвна суровина Plm 40 various wooden planks/beams слика 2
дрвна суровина Plm 40 various wooden planks/beams слика 3
дрвна суровина Plm 40 various wooden planks/beams слика 4
дрвна суровина Plm 40 various wooden planks/beams слика 5
дрвна суровина Plm 40 various wooden planks/beams слика 6
1/6
Локација Белгија Zwalm
Датум на објавување повеќе од 1 месец
Каталошки број на продавачот A3-14092-36
Аукција 1
Датум на извршување 2023-09-26 11:00
Датум на завршување 2023-10-05 20:00
Детали:
Англиски
Превод на македонски
Margin: No
Sold by: Individual seller
Wed of plm. 123 x 22 x 5
192 x 22 x 5 cm
etc
At 1 pall
Дрвни суровини
Резултати од пребарување: 237 огласа
Прикажи
Претплати се